Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Ex doelman FC Barcelona Victor Valdes begint tinder-achtige dating app

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

BARCELONA – Enkele jaren geleden was Victor Valdes volgens velen de beste doelman van Spanje totdat hij geblesseerd raakte en besloot naar een ander team te gaan, een deal die toen niet doorging waarna hij uiteindelijk bij diverse inferieure clubs terecht kwam waar hij nooit echt meer die ster die hij ooit was bij FC Barcelona werd. Toen besloot Victor Valdes maar met iets anders te beginnen en zijn geld te investeren in een nieuw technologisch project. “Hola Dating” werd geboren als een tinder-achtige smartphone app, speciaal bedoeld voor de verlegen mensen die vaak niet de eerste stap durven te zetten.

Daten en verliefd worden is voor velen moeilijk. Vooral de eerste stappen zijn erg lastig en als je iemand ziet durven veel mensen niet meteen een gesprek aan te knopen want, wie weet, misschien is die andere persoon al verliefd op iemand anders en/of getrouwd of bezet. Om die verlegen mensen een stapje te helpen besloot Victor Valdes zijn geld te investeren in de “Hola Dating” app voor de smartphones. Deze nieuwe app is ontstaan uit het bedrijf van de ex doelman Tramontana Ventures, een incubator voor ideeën en start-ups van nieuwe bedrijfjes.

Hoe werkt de app

Als eerste moet je de app downloaden op je smartphone en dan een profiel aanmaken. Daarna gaat het erom dat als je ergens bent, in de bus, park, kantine etc. je via de app kunt zien of iemand vrij en geïnteresseerd is in een relatie. Dat wordt kenbaar gemaakt door kleuren op het telefoonscherm en het simpele woord HOLA! Als die eerste stap is gezet kun je met elkaar virtueel (dus via de app) chatten waarna een echt contact gemaakt kan worden door een afspraak te maken of meteen te kletsen met elkaar.

Soulmate

Het klinkt allemaal erg raar maar volgens Victor Valdes is er belangstelling voor omdat gebleken is dat veel mensen verlegen zijn of simpelweg geen blauwtje willen lopen bij een eerste contact. En dat is vaak jammer omdat je wellicht wel je “media naranja” of soulmate misloopt door niet die eerste stap te zetten. Nu is het natuurlijk de vraag of de “Hola Dating” app wel voor dit doeleinde gebruikt zal gaan worden en niet een Spaanse versie wordt van de “Tinder” app waarbij het meer gaat om seks met elkaar hebben dan iets anders.

Datingsites

Dat er vraag is naar dit soort apps en websites is wel duidelijk. De dating websites zoals Meetic en edarling zijn steeds populairder aan het worden, niet omdat iedereen verlegen is maar omdat het soms makkelijker en sneller is om niet in de discotheek of bar maar via internet iemand (echt) te leren kennen. De toekomst zal laten weten of de “Hola Dating” app een succes zal zijn of een verlenging zal worden van de doelman carrière van Victor Valdes – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!