Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Op vakantie in Spanje in een hippie Volkswagen busje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

CÁDIZ – (Remco Stoffer) Voor diegene die eens een ander soort vakantie willen hebben in Spanje, is het huren van een echte hippie Volkswagen Camperbusje wellicht een optie. Het jonge bedrijf Caracolvan biedt de reizigers deze mogelijkheid wanneer men de Costa de la Luz bezoekt.

Het jonge en dynamische verhuurbedrijfje heeft met hun originele aanbod de Spaanse kranten weten te halen door oud, gerestaureerde en originele Volkswagen vamperbusjes van het type T2 en T3 aan te bieden. De busjes werden als tweedehands gekocht gekocht en door een team geheel opgeknapt en gerestaureerd.

Niet voor niets is gekozen als standplaats Cádiz aangezien het hippie achtige strand Tarifa nabij ligt en dat trekt altijd een bepaald soort mensen aan die het waarschijnlijk helemaal geweldig vinden om in een VW Camper te slapen en zo van strand naar strand te rijden en zelfs vlak bij het strand hun woning op wielen te parkeren.

Aanbod

De naam Caracolvan komt van het feit dat de VW Campers in Spanje caracol, slak, heette in de jaren dat deze bekend waren. Op dit moment heeft men vier campers ter beschikking, de VW T2 Camper uit 1977, een VW T3 Joker Camper uit 1987, een VW T3 California Camper uit 1990 en een VW T3 Multivan uit 1990.

Alle campers bieden plaats aan vier personen behalve de VW T3 die bedoelt is voor zeven personen. De campers hebben allemaal een ijskast, keukentje, een 50 liter watertank, opklapbaar dak, draaiende stoelen, twee dubbel bedden, externe douche en een tafel met stoelen/bank.

Prijzen

De campers zijn of per weekend of per week te huur en de prijzen lopen uiteen van 188 euro voor een weekend tot en met 599 euro voor een week in de zeven persoons camper. De moderne hippies moeten dus wel even diep in de broekzakken kijken of ze geld hebben.

Meer informatie op www.caracolvan.com

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)