Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Lady Gaga komt in september naar Barcelona voor een concert

BARCELONA – Lady Gaga heeft net haar optreden tijdens het Amerikaanse Super Bowl feestje afgerond en het nieuws wordt bekend dat de Amerikaanse popster in september naar Barcelona zal komen voor een optreden. Op 22 september zal Lady Gaga een show geven tijdens haar Joanne World Tour in het Palau Sant Jordi op de Montjuïc berg.

De kaartverkoop zal vrijdag 10 september om 10 uur beginnen via de bekende weg in Spanje zoals Ticketmaster en andere verkooppunten. Wees er echter wel snel bij want Lady Gaga is erg populair in Spanje en gezien het feit dat er maar een concert zal plaatsvinden in Spanje zullen de kaarten als warme broodjes over de toonbank gaan. De kaartprijzen zullen tussen de 45 en 105 euro liggen + kosten.

In 2012 was Lady Gaga ook al in het Palau Sant Jordi op bezoek tijdens de Born This Way tour. Nu zal ze voor de tweede keer langskomen in de Catalaanse hoofdstad welke de eer heeft dat de Amerikaanse popster haar Europese tour daar zal beginnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!