Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Vreemde vondst van twee dode lichamen van een man en vrouw in Torrevieja

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

ALICANTE – De politie staat alsnog voor een klein raadsel na de vondst van de levenloze lichamen van een 63-jarige vrouw en 67-jarige man. Het echtpaar werd door in hun woning in de gemeente Torrevieja gevonden waarbij de vrouw blijkbaar al in verregaande staat van ontbinding was en waarschijnlijk al weken geleden was overleden. Haar echtgenoot was pas sinds enkele dagen dood.

De politie werd door de zoon van de vrouw gebeld omdat deze al weken niets van zijn moeder had gehoord. De politie ging op onderzoek uit bij de woning aan de Bella Antonia straat in de Barrio Nuevo wijk in de gemeente Torrevieja, provincie Alicante. Toen de agenten de woning binnengingen vonden zij twee levenloze lichamen, een 63-jarige vrouw die in staat van ontbinding naakt op de bak zat terwijl op de grond naast de bank het tevens naakte lichaam van de 67-jarige man dood werd gevonden.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat beide personen een natuurlijke dood zijn gestorven maar waarbij de vrouw al enkele weken geleden was overleden terwijl de man slechts enkele dagen dood was. De politie staat voor een raadsel waarom de man de dood van zijn vrouw nooit heeft gemeld bij de autoriteiten en ervoor koos om wekenlang naast het levenloze lichaam van zijn vrouw te wonen. Verder onderzoek moet uitwijzen waaraan de vrouw en man zijn overleden.

Volgens buurtbewoners woonde het echtpaar al meer dan acht jaar in het appartement en waren er nooit problemen. Wel wisten enkele personen te melden dat de vrouw aan alcohol verslaafd was maar dat ze nooit problemen veroorzaakte – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!