Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Nieuwe mega Zara winkel geopend aan de Plaza Catalunya in hartje centrum Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

BARCELONA – Middenin de kerstcampagne is het Zara gelukt om een nieuwe winkel te openen in het centrum van Barcelona. Het gaat in dit geval echter niet om zomaar een winkel maar om een zogenaamde “Flagship” welke als model gebruikt zal worden voor andere nieuwe winkels. Daarnaast is deze nieuwe Zara meteen de grootste van heel Barcelona en daarnaast het beste gelegen, midden in het toeristische centrum van de stad aan de Plaza Catalunya.

Eenieder die wel eens Barcelona bezocht heeft of daar woont weet dat het in de Catalaanse hoofdstad niet ontbreekt aan de Zara winkels. Bijna op elke straathoek is er wel een te vinden zoals aan de Ramblas, in de duurste winkelstraat van Spanje (wat betreft huur) Portal del Angel en de duurste winkelstraat van Barcelona (wat betreft winkels) de Passeig de Gracia waar een giga-grote Zara te vinden is. Tel daarbij alle kleinere (wat is klein) Zara winkels op die overal te vinden zijn en het totaal komt op tientallen winkels.

De nieuwste winkel van Zara is gelegen aan de Plaza Catalunya, het toeristische centrum van de stad Barcelona en de plaats waar alle toeristen vroeg of laat aankomen. De Zara is gelegen in het oude bankgebouw van de BBVA welke enkele jaren geleden in 2013 gekocht werd door de Inditex Groep voor 100 miljoen euro. Ondanks het feit dat de BBVA bank toen nog gewoon enkele jaren het pand huurde was het eigenlijk toen al de bedoeling om er een Zara te vestigen.

De nieuwe Zara biedt vrouwen, mannen en kinderkleding op meer dan 3.600 vierkante meter verkoopoppervlakte verdeeld op drie verdiepingen. Deze Zara vestiging zal zeker een nieuwe “toeristische attractie” gaan worden voor de vele miljoenen buitenlandse toeristen die Barcelona bezoeken – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!