Concert Elton John op 3 december in Barcelona

BARCELONA – De Britse zanger en componist Elton John zal dit jaar op 3 december een concert geven in Barcelona. Het concert zal plaatsvinden in het Palau Sant Jordi op de Montjuïc berg en het is het eerste concert in de Catalaanse hoofdstad sinds 2014 toen Elton John voor het laatst in Barcelona optrad.

Het concert van Elton John vormt onderdeel van zijn internationale tour “Wonderful crazy night” waarmee hij door Europa reist. De zanger zal niet alleen de nieuwste nummers van zijn laatste studio album(nummer 33 alweer) ten gehore brengen maar uiteraard ook zijn grootste klassiekers zingen zodat het een groot en herkenbaar feest zal worden.

Eerder dit jaar zal Elton John ook optreden op 18 juli in het Estadio de Gran Canaria op het gelijknamige Canarische Eiland en op 20 juli in het Auditorio in Marbella. Deze tickets zijn al in de verkoop maar die voor het concert van 3 december op dit moment nog niet. Het is nog niet bekend wanneer de entreebewijzen te krijgen zullen zijn maar wel dat dit via de bekende kanalen zal gaan gebeuren waaronder ook Ticketmaster.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit nieuwsbericht/artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we nu ook een eigen FORUM hebben!