Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Nieuwe Star Wars spin-off film wordt deels opgenomen op Fuerteventura

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

FUERTEVENTURA – Volgens diverse Spaanse kranten hebben de Star Wars productiemaatschappij Disney Studios en Lucasfilm besloten om delen van een nieuwe Star Wars film op te gaan nemen op het Canarische Eiland Fuerteventura. Het gaat in dit geval om een spin-off film over Han Solo, een van de hoofdfiguren van de eerste Star Wars films, gespeeld door acteur Harrison Ford.

De nieuwe Star Wars film gaat over de jonge levensjaren van Han Solo, in deze film gespeeld door de acteur Alden Ehrenreich die samen met Emilia Clark (Daenerys Targaryen in Game of Thrones) en Woody Harrelson in de door Christopher Miller geregisseerde Disney productie zullen acteren. De film is in principe een spin-off, zeg maar een verhaal wat losstaat van de andere eerder uitgebrachte Star Wars films dus het volgt niet dezelfde verhaallijn van de Star Wars films.

Het is goed nieuws voor Spanje en uiteraard het eiland Fuerteventura dat er weer een grote Hollywood productie naar het eiland komt voor filmopnames. Eerder werden er op Fuerteventura ook al opnames gemaakt voor de nieuwe Jason Bourne film en voor de nieuwe afleveringen van seizoen 7 van The Game of Thrones, die op meerdere plaatsen in Spanje opnames hebben gemaakt.

De opnames voor de Han Solo Star Wars spin-off film zullen ergens in 2017 beginnen maar exacte data zijn nog niet bekend gemaakt. De film moet in 2018 in de bioscopen te zien zijn. Het is ook niet precies bekend waar filmopnames gemaakt zullen worden maar gezien het feit dat het hele eiland Fuerteventura gezien kan worden als een andere planeet vanwege de duinen en het vele zand op de langgerekte stranden, is de keuze waarschijnlijk niet zo heel moeilijk voor de producenten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!