Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Personeel Ryanair Málaga voert actie tegen ontslag 14 werknemers

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – (Redactie) Zo’n 200 man personeel van Ryanair is een protestactie begonnen in de T2 terminal van het vliegveld van Málaga. Het Ryanair personeel voert deze actie omdat men het niet eens is met het ontslag van 14 werknemers. Naast personeel van Ryanair waren er ook personeelsleden van het vliegveld zelf en andere maatschappijen bij de protestactie betrokken.

Al op donderdag blokkeerden diverse tientallen personen de incheckbalies van Ryanair in een spontaan opgezette actie tegen het ontslag van 14 werknemers van Ryanair. Om problemen te voorkomen is er een grote politiemacht aanwezig op het vliegveld. Onder luid geschreeuw dat Ryanair piraten zijn wordt ook de aandacht van de vele duizenden toeristen getrokken die geen idee hebben waar het om gaat.

Volgens de actievoerders is men het zat dat Ryanair het personeel dreigt te ontslaat indien men niet luistert. Op deze manier kan men niet werken zegt een woordvoerder van de actiegroep. Op dit moment zijn er geen vertragingen bekend vanwege de protestactie.

Bron: Diario Sur

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)