Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Nederlandse toeristen door politiekogels beschoten in Lloret de Mar (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

LLORET DEMAR – Een groepje Nederlandse toeristen is in de badplaats Lloret de Mar bekijkt hoe Spaanse politie relschoppers in bedwang proberen te krijgen, als ze zelf worden beschoten.  In de video die ze opnamen is te zien hoe de politie met plastic of rubber kogels schiet, maar niet helemaal duidelijk is waar ze precies op richten. De jongeren op het balkon bekijken de actie, tot ze worden opgemerkt en zelf doelwit worden van de kogels.

Het is al de hele week onrustig in de populaire Spaanse badplaats nadat begin de week Franse en Italiaanse jongeren de politie te lijf gingen en twee dagen later na een optreden van Dj Tiesto ook al onrusten ontstonden tussen het publiek en de politie. Hierbij zijn tevens twee Nederlandse jongeren opgepakt door de agenten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)