Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Doorgeslagen man gaat omstanders te lijf met mes in Bilbao

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

BILBAO – (Redactie) Een 30 jarige man heeft maandagmorgen rond 09.30 uur in het centrum van Bilbao voor veel opschudding en paniek gezorgd toen hij al hard schreeuwend op omstanders in stak met een groot mes. Als gevolg hiervan zijn er enkele gewonden en is een 65 jarige man overleden als gevolg van de steekwonden. De reden van de actie van de dader wordt nog onderzocht.

Nadat de dader een discussie had met een echtpaar bij de uitgang van de metro, pakte deze een mes en stak hij op de man en vrouw in. Daarna liep de dader door de straat en stak hij met zijn mes op iedereen in die hij maar tegenkwam. Als gevolg daarvan zijn er zeker zes gewonden gevallen. Toen enkele omstanders de messensteker wilden overmeesteren liep de man ene bar binnen war hij verder ging met steken en de man van 65 jaar neerstak. Deze overleed later aan zijn verwondingen.

Uiteindelijk konden drie omstanders de man onder controle krijgen nadat zij een straattegel tegen de man hadden gegooid die daardoor op de grond van de bar viel. De drie mannen sprongen om de messensteker en hielden deze onder bedwang totdat de politie ter plaatse kwam. De man schreeuwde tijdens zijn baldadige actie diverse malen “este vida es una mierda”, dit leven is shit!

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)