Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Kerst licht- en muziekshow Calle Larios in Málaga vanwege succes uitgebreid naar drie shows

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – De kerstverlichting- en muziekshow die dit jaar georganiseerd wordt in de mooie winkelstraat Calle Larios in de stad Málaga, zal vanwege het overweldigende succes uitgebreid gaan worden naar drie shows per avond. Deze shows zijn gratis door iedereen te bekijken op vrijdag, zaterdag en zondag om 18.30, 20.00 en 21.00 uur.

De kerstverlichting in de Calle Larios in Málaga heeft altijd al veel bezoekers naar het centrum getrokken maar de show die men dit jaar organiseert is helemaal succesvol te noemen. Het gaat in dit geval om een muziek- en lichtshow waarbij de overkapping gemaakt van duizenden LED lampen een spectaculaire show laten zien.

Shows

In eerste instantie waren er shows gepland om 18.30 en 21.00 uur maar afgelopen week bleek dat zo’n succes met zoveel publiek dat er een extra tijdstip is toegevoegd. Daarom werd besloten om ook om 20.00 uur nog een show te geven waarbij er dus shows zijn om 18.30, 20.00 en 21.00 uur.

Muziek

Naast de bewegende en dansende lampen is er muziek te horen van Queen met “The show must go on”, “O fortuna” van Carl Orff (een klassieker) en “La última navidad” van Cascada. Afgelopen vakantiedagen tijdens de Puente de la Inmaculada waren er tijdens de shows meer dan 250.000 mensen op de been die genoten van het spektakel.

Budget

De gemeente heeft een totaal van 573.211 euro uitgegeven aan de verlichting en de mogelijkheid om deze tot show om te toveren. In dat budget zit dan ook de muziekinstallatie verwerkt waarbij er tientallen luidsprekers staan opgesteld in de Calle Larios in Málaga. De verantwoordelijke voor de gehele lichtinstallatie is het bedrijf Iluminaciones Ximenex uit Málaga – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Fantastische show, indrukwekkend en zeker de moeite waard
  Mooi dat ook last christmas van George Michael als eerbetoon was ingelast.

 2. Kom zojuist van de Kerst Licht- en Muziekshow in Malaga: wat een schitterende Licht- met Muziekshow! (Ik ben het helemaal eens met Jos, Jolanda en Maria D).
  Hartelijk bedankt voor deze waardevolle tip!

 3. Wij zijn tussen Kerst en Nieuw in Málaga. weet iemand of de show er dan ook nog is?
  alvast bedankt voor uw antwoord

 4. Vorig weekend meermalen gezien in een overvolle maar relaxte Calle Larios: brok in de keel bij Orff…. echt geweldig!

 5. Vorig weekend meermalen gezien in een overvolle maar relaxte Calle Larios: brok ik de keel bij Orff…. echt geweldig!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!