Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

KLM gaat in 2017 vliegen tussen Amsterdam en Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – Nog niet zolang geleden kondigde Ryanair aan dat ze vanaf maart 2017 gaan vliegen van Amsterdam Schiphol naar het vliegveld van Málaga-Costa del Sol. Om het aanbod van vluchten tussen Nederland en de Costa del Sol regio nog groter te maken zal ook KLM komende zomer gaan vliegen tussen Amsterdam en Málaga. Deze vluchten beginnen op 1 april 2017.

In principe zal men beginnen met slechts een vlucht op zaterdag maar de kans is groot dat gedurende de drukke juli en augustus maanden er elke dag vluchten zullen gaan plaatsvinden tussen de Amsterdam Schiphol en Málaga-Costa del Sol vliegvelden. Nu zijn er vluchten te boeken tussen 1 april en 1 juli en tussen 9 september en 28 oktober op zaterdag en zeven dagen in de week tussen 8 juli en 3 september 2017.

De vluchten worden uitgevoerd door Boeing 737/700 toestellen met een capaciteit van 132 inzittenden verdeeld tussen toerist en business class. Voor KLM is Málaga een belangrijke vlieghaven maar tot nu toe was er meer aandacht voor de vliegvelden van Valencia, Alicante en Ibiza die ook dit jaar als nieuw in het assortiment werden opgenomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!