Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Vanaf 99 euro vliegen van Barcelona naar Los Angeles of 149 euro naar Buenos Aires met Iberia’s “Level”

BARCELONA – De vlieggroep IAG, waar ook het Spaanse Iberia en Vueling toebehoren, zal vanaf juni dit jaar met de nieuwe low cost vliegmaatschappij Level vanaf Barcelona-El Prat gaan vliegen Los Angeles en San Francisco in de Verenigde Staten , Punta Cana op de Dominicaanse Republiek en naar Buenos Aires in Argentinië. Prijzen beginnen vanaf 99 euro naar de Noord Amerikaanse steden en vanaf 149 euro naar de Zuid Amerikaanse steden.

Met de nieuwe vliegmaatschappij Level willen Iberia en de IAG groep direct de concurrentie aangaan met de andere low cost langeafstands vlieger Norwegian die binnenkort tevens vluchten naar Los Angeles en San Francisco maar ook naar New York en Miami zal gaan aanbieden vanaf het Catalaanse vliegveld.

De enige echte nieuwe route vanaf Barcelona-El Prat is die naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek aangezien Aerolineas Argentinas reeds vluchten aanbiedt naar Buenos Aires en Los Angeles en San Francisco ook aangevlogen zullen worden door Norwegian. Als het aan Iberia en IAG ligt dan zijn dit de eerste routes en zullen er in de toekomst meer bestemmingen bij gaan komen.

99 en 149 euro

In totaal worden er binnenkort voor de prijzen van 99 euro naar Noord Amerika en 149 euro naar Zuid Amerika 175.000 tickets in de verkoop gedaan. Als die op zijn dan kunnen de prijzen hoger uitvallen maar gezien het feit dat het om een langeafstands low cost maatschappij gaat zijn de prijzen altijd nog lager dan bij de reguliere vliegmaatschappijen.

De vluchten naar Los Angeles en Punta Cana zullen tweemaal per week plaatsvinden terwijl de vluchten naar San Francisco (Oakland) en Buenos Aires drie maal per week aangevlogen zullen worden. Het is nog niet bekend op welke dagen deze vluchten plaats zullen vinden.

IAG

De International Airlines Group of IAG bestaat uit het Ierse Aer Lingus, het Engelse British Airways en de Spaanse vliegmaatschappijen Iberia en Vueling en dan in de toekomst de low cost vlieger Level.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!