Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

NIEUW: SpanjeVandaag Spotify afspeellijsten om naar muziek te luisteren als je het Spanje nieuws leest

MADRID – Spanjevandaag gaat met de tijd mee, wellicht een beetje laat maar toch. Het laatste Spanje nieuws is elke dag te lezen op facebook, Google+, LinkedIn en Twitter en daarnaast krijgen elke dag 12.000 leden de nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwsberichten. Nu zijn we dan ook eindelijk te vinden op Spotify waar we afspeellijsten hebben samengesteld met daarin de beste muziek om het nieuws te lezen.

Er is natuurlijk niets leukers dan met flamenco gitaar muziek op de achtergrond het actuele Spanje nieuws te lezen of dat te doen met heerlijke Ibiza stijl of Spaanse Lounge en Chill Out muziek en natuurlijk de laatste Spaanse hits om de lente te vieren. Voorlopig hebben we vier afspeellijsten samengesteld waarin het aantal liedjes groeiende is waardoor deze steeds aangepast worden. Ook sluiten we niet uit dat er afspeellijsten bij komen in de nabije toekomst.

Volg ons op Spotify, klik hier voor ons profiel!

SpanjeVandaag Siesta

SpanjeVandaag Lounge

SpanjeVandaag Slow

SpanjeVandaag Lente

Volg ons op Spotify, klik hier voor ons profiel!

Laat ons weten wat je van deze lijsten vindt en als je nog tips hebt, mag je dat ook vermelden 🙂

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Dit bericht heeft 6 reacties
    1. IK vind het een leuk initiatief, heb zelf ook spotify maar het is een leuke manier om mijn lijsten een beetje aan te vullen. Goed zo dus!

      1. Mijn idee redactie….waarom altijd commentaar…..vind je het niet goed wat er geplaatst word verwijder je dan op deze site

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!