Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Spaanse regering heeft geen strijd- en overlevingsplan bij een zombie-apocalyps klaarliggen

MADRID – De Spaanse regering heeft op dit moment geen strijd- en overlevingsplan klaarliggen welke in werking zal treden bij een zombie-apocalyps. De regering gaf daarmee antwoord op een vraag van een parlementslid van Compromis die wilde weten of Spanje net zoals de Verenigde Staten is voorbereidt op een invasie van zombies.

Spanje heeft volgens Mariano Rajoy geen plan klaarliggen in het geval van een zombie-apocalyps omdat er op zo’n moment niets meer gedaan kan worden aan het einde van de wereld. Het lijkt op een grap en wellicht ziet de Spaanse regering dat ook zo maar de Amerikanen hebben al jaren plannen klaarliggen in het geval de zombies de wereld overnemen.

Het Amerikaanse leger weett precies wat ze moeten doen in het geval van een overname van zombies, zowel mensen alsook zombiekippen en zelfs vegetarische zombies. Misschien komt het door de enorme toename van televisieseries en speelfilms waarin zombies hoogtijdagen beleven of wellicht komt het door het feit dat er steeds vreemdere ziektes ontstaan en men niets meer uitsluit in de toekomst.

Soorten zombies

Terwijl de Spaanse regering en het Spaanse leger nog niet bezig zijn met de plannen in het geval van een zombie-apocalyps, hebben de Amerikanen zelfs verschillende zombie-typen vastgesteld. Zo zijn er zombies die ontstaan door een besmetting door een virus, bacterie of andere oorzaak (de zg. pathogenic zombies) of de zombies die ontstaan door straling (zg. radiation zombies) en de zombies die door zwarte magie zijn ontstaan (zg. evil zombies). Dan zijn er ook nog de zombies die uit de ruimte komen (zg. space zombies), zombies die opzettelijk gecreëerd werden door middel van bio-engineering (zg. weaponized zombies), de vegetarische zombies die geen bedreiging zijn voor de mensen omdat ze alleen planten eten en als laatste de kippen zombies waarvan nu al bewezen is dat deze bestaan (zg. chicken zombies).

Geen paniek

Nu moet je als lezer niet meteen in paniek raken en schuilkelders gaan opzoeken want de Amerikanen hebben zich grotendeels gebaseerd op de uitspraken van de Harvard professor Steven C. Schlozman die in 2009 voorspelde dat er in de toekomst zombies zullen komen. De Amerikanen hebben vooralsnog geen enkele bewijzen dat er daadwerkelijk zombies aan zitten te komen en ondanks het feit dat ze voorbereidt zijn, worden zombies in mindere mate als ridicule afgedaan door het Amerikaanse leger. Maar de Amerikanen zouden de Amerikanen niet zijn als ze toch plannen hebben voor het geval dat.

Aliens?

De vraag is nu natuurlijk, heeft de Spaanse regering plannen klaarliggen in het geval van een buitenaardse aanval van aliens? Wat doet Spanje als er vreemde wezens naar de aarde komen om onze planeet en dus ook Spanje over te nemen. Zijn daar strijdplannen voor in Spanje? Zeker weten dat de Amerikanen deze wel hebben.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. De wereld is door aan het draaien, van kernraketten tot terrorisme en nu weer zombies, wat is het volgende ?, als je het nieuws her en der volgt lijkt het alsof er alleen maar angst gecreëerd dient te worden, en angst wordt gecreëerd door iets niet te begrijpen, maar wat is de doelstelling achter al dit gebeuren ?, ik weet het niet, maar wat ik wel weet dat is dat ik van elke dag een leuke dag maak en me door al die mediashit niet laat beïnvloeden, en dat wil ik de lezers alhier meegeven, leef en geniet je bent maar een keer hier.

  2. Er staat geschreven dat Jezus terugkomt op de aarde. Iedereen zal hem herkennen als de redder en hem aanvaarden als dusdanig.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!