Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Nieuw viermaandelijks glossy magazine over het beste van Spanje: Por favor!

MADRID – De Spanjeliefhebbers kunnen weer meer te weten komen over hun favoriete vakantie- of woonland Spanje dankzij het nieuwe glossy magazine “Por favor”. Het magazine “Por favor – het mooiste van Spanje” zal vier maal per jaar het beste van dit mooie land presenteren in woord en beeld. Een fraaie glossy boordevol interviews, artikelen en beschouwingen op het gebied van reizen, natuur, kunst & cultuur, culinair, sport, politiek en design.

Een zowel vanuit Spanje als Nederland werkende redactie signaleert de beste locaties, leukste steden, lekkerste restaurants, aantrekkelijkste eilanden, mooiste stranden en laat de meest interessante artiesten, kunstenaars, schrijvers, sporters en politici aan het woord. Pakkende artikelen, schitterend fotomateriaal en een uitnodigende vormgeving zorgen voor een zeer welkome aanvulling voor de in Spanje geïnteresseerde lezer.

Het nieuwe magazine komt vanaf 2018 vier maal per jaar uit, te weten in januari, april, juli en oktober. Dit jaar echter zal het magazine verschijnen in de maand mei en in september. Het eerstvolgende en eerste 100 pagina’s tellende magazine zal dus vanaf mei te vinden zijn in de tijdschriften handelaren en andere verkooppunten waar het voor 5,75 euro te koop is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Beste Redactie,

  Instituto Cervantes organiseert maandelijks culturele activiteiten zoals lezingen, films en muziek. Alles spaanstalig. Wellicht is het voor jullie lezers interessant om op de hoogte te blijven van wat er in Nederland gebeurt als ze even niet in Spanje zijn. Hebben jullie plaats in het tijdschrift of op de website voor dit soort agendatips?

  Met vriendelijke groet,
  Xandra Knoth
  Medewerker publiciteit
  Instituto Cervantes Utrecht

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!