Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Zorghotels in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MADRID – (Diana Vilé) Terwijl in Spanje de tekorten in de gezondheidszorg zich ophopen en steeds meer Spanjaarden zorg moeten ontberen, biedt Nederland haar onderdanen meer gevarieerde zorg op maat in het buitenland aan. Vooral Spanje is daarbij in trek.

Met name gepensioneerden kunnen steeds vaker profiteren van bijzondere aanbiedingen om in het buitenland te revalideren. De Spaanse Costa Blanca, waar veel gepensioneerde Nederlanders (tijdelijk) wonen is erg in trek.

Zo biedt zorgverzekeraar VGZ patiënten die een knie- of heupoperatie moeten ondergaan vanaf oktober drie weken revalidatie aan in zorghotel Hospital Clinica Benidorm in Spanje.

Andere zorgverzekeringen met Nederlandse zorghotels aan de Costa Blanca zijn Argos Zorggroep met Zorghotel Cuidad Patricia en Royalcare met residenties in kustplaatsen Residencia Rojales van reisorganisatie RCR Zorgreizen.

Behalve de Hotel- en revalidatiekosten worden ook de operatie en het transport ter plekke aan de Costa Blanca vergoed. Alleen de vlucht is voor eigen rekening.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)