HEB JIJ AL GEKEKEN OP WIKISPANJE.NL? Leuk en informatief over Spanje...

MADRID – (Redactie) Opnieuw wordt een Nederlander vermist in Spanje, nieuws waar we al eerder over schreven op SpanjeVandaag. Dit keer gaat het om de 49-jarige John de Kort die vorige week woensdag voor het laatst telefonisch contact met zijn vader had vanuit Spanje. Sindsdien is niets meer van hem vernomen, meldt de politie. Het is niet bekend gemaakt waar John verbleef in Spanje.

De 49-jarige man was met zijn auto, een Volkswagen Transporter, naar Spanje gegaan. Hij is onder behandeling bij een psychiater. De politie Midden- en West-Brabant roept mensen met informatie over De Kort op contact op te nemen.

Mary-Anne Goossens

De zoektocht naar John komt nog geen week nadat de 48-jarige Limburgse vrouw die bijna drie weken vermist was in Spanje levend en wel was teruggevonden, nieuws wat de SpanjeVandaag lezer ongetwijfeld niet is ontschoten. Mary-Anne Goossens uit Stamproy verdween medio juni tijdens een tiendaagse vakantie in de omgeving van Nerja aan de Costa del Sol. Vorige week woensdag werd ze door wandelaars teruggevonden in onherbergzaam gebied. Ze was verdwaald toen ze was gaan wandelen en besloot na twee dagen zoeken op een plek bij een rivier, waar ze de beschikking had over water, te blijven wachten op hulp. (Novum)


Weer Nederlander zoek in Spanje

Leestijd: 1 min
×

Meld je aan en ontvang het laatste Spanje nieuws in je e-mail inbox.

Door je aan te melden krijg je elke dag het laatste Spanje nieuws direct in je e-mail inbox. Met onze dagelijkse nieuwsbrief blijf je dus altijd op de hoogte van wat er in Spanje gebeurt.