skip to Main Content
FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR
123rf

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Namens de redactie wensen wij alle lezers, familie, vrienden en alle andere Spanjefans een Gelukkig Nieuwjaar en alle beste wensen voor het nieuwe jaar!

2019 zal opnieuw een uitzonderlijk jaar worden aangezien we in 2018 alweer 10 jaar bestonden en dus alweer 120 maanden, 521 weken en 3.652 dagen het actuele nieuws over Spanje schrijven, informatieve artikelen plaatsen en achtergrondinformatie brengen over Spanje.

Of je nu een lezer bent van het eerste uur of dat je ons net hebt gevonden op internet, hartstikke bedankt voor jouw steun en het delen van onze berichten en andere websites met je vrienden, familie en natuurlijk andere Spanjeliefhebbers. Als je het goed vindt gaan we nog zeker wel 10+ jaren door!

Bedankt namens de redactie & Remco Stoffer

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Voor alle lezers, schrijvers en uiteraard de redactie….
  Een geweldig 2019 gewenst, dat het maar een mooi, gezond jaar mag worden met vele mooie, interessante artikels.
  Cheers!

 2. Voor het hele team ,een gezond ,schitterend 2019 ¡¡¡
  Dikke merci voor jullie inzet ,gewoon fantastisch ¡¡¡¡ Ik lees iedere dag met plezier jullie Spanje Vandaag
  Veel succes en inspiratie om ons weer het hele jaar door te verrassen met jullie nieuws en informaties

 3. Ook namens ons de beste wensen voor het nieuwe jaar,en hartelijk dank voor de onderwerpen die U behandeld,doe zo voort.

 4. We wensen jullie vooral een sterke gezondheid en ook nog materiële voorspoed. Bedankt voor de inspanningen die jullie doen om ons dagelijks te verblijden met de Spaanse nieuwtjes. Een schitterend 2019 !!!!

 5. Voor jullie hele team ook de Allerbeste wensen en het is fantastisch zoals jullie ons op de hoogte brengen over het gebeuren in Spanje.
  Dank je wel en heel veel succes in 2019!!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken