Search
menu
Search

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR
Beeld: Canva

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR

Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Namens de redactie wensen we alle lezers, familie, vrienden en alle andere Spanjefans een Gelukkig Nieuwjaar en alle beste wensen voor het nieuwe jaar! 2023 wordt ons alweer vijftiende jaar als referentie voor het Spanje nieuws in het Nederlands.

2023 zal opnieuw een uitzonderlijk jaar worden omdat we dit jaar alweer 15 jaar bestaan en dus alweer 180 maanden, 783 weken en 5479 dagen het actuele nieuws over Spanje schrijven, informatieve artikelen plaatsen en achtergrondinformatie brengen over Spanje.

Of je nu een lezer bent van het eerste uur of dat je ons net hebt gevonden op internet, hartstikke bedankt voor jouw steun en het delen van onze berichten en andere websites met je vrienden, familie en natuurlijk andere Spanjeliefhebbers. Als jij het er mee eens bent gaan we nog zeker wel 15+ jaren door!

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele nieuwjaarswensen die we via de e-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina, het FORMULIER hieronder of de TIKKIE QR-code die je kunt scannen om via TIKKIE te doneren.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -
tikkie21dec
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?