skip to Main Content

Nederlands advocatenkantoor Gimbrère nu ook in Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MARBELLA – (Annebeth Vis) Sinds 1 januari ontvangt Gimbrère International Advocaten iedereen – ondernemer of particulier – die behoefte heeft aan juridisch advies in het nieuwe kantoor te Marbella. Gimbrère International Advocaten werd opgericht in Breda en is inmiddels eveneens gevestigd in Amsterdam, het Spaanse Barcelona, Madrid, Vigo en nu óók in Marbella.

Oprichter Tjaard Gimbrère: ‘ik verbleef regelmatig aan de Costa del Sol en bemerkte onder de daar wonende of werkende Nederlanders en Belgen een grote behoefte aan Nederlandstalige juridische dienstverlening.’

Gimbrère International Advocaten beschikt over jarenlange ervaring met wettelijke formaliteiten in zowel Nederland als Spanje. De meertalige advocaten zijn gespecialiseerd in zowel het Spaanse, Nederlandse als Belgische recht en kennen als geen ander de ins en outs van de cultuur in de verschillende Spaanse regio’s; een uiterst belangrijke kwaliteit om in Spanje professioneel actief te kunnen zijn én om grensoverschrijdende juridische kwesties te behandelen.

Back To Top

Send this to a friend