Search
menu
Search

The Jacksons komen voor uniek concert naar de Costa Brava tijdens het Sons del Món festival in Roses

The Jacksons komen voor uniek concert naar het Sons del Món festival in Roses
Beeld: The Jacksons

The Jacksons komen voor uniek concert naar de Costa Brava tijdens het Sons del Món festival in Roses

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – The Jacksons, voorheen bekend als The Jackson 5, waar de legende van de popmuziek Michael Jackson begon, zal deze zomer optreden op het Sons del Món-festival in Roses (Girona). De Amerikaanse band zal op 22 juli optreden aan de Costa Brava met een uniek concert in Catalonië, waarbij hun iconische nummers worden begeleid door danspassen en bijbehorende iconische outfits.

Het historische fort van Roses, dat het festival organiseert, zal het toneel zijn voor hits als “I want you back”, “ABC” en “Blame it on the boogie”. Juridische problemen met het label Motown, eigenaar van de oorspronkelijke naam The Jackson 5, dwongen tot de naamsverandering naar The Jacksons, maar de formatie bestaat al meer dan vijftig jaar. De groep wordt beschouwd als een pionier van de zogenaamde ‘boy bands’ die in de jaren 80 begonnen op te komen en een referentiepunt voor de bekende Motown-sound.

Het festival, dat opnieuw zal plaatsvinden in het fort van Roses, had eerder al aangekondigd dat Antonio Orozco (29 juli) en Zaz (3 augustus) zullen optreden. Kaartverkoop voor het concert van The Jacksons begint op woensdag 1 maart om 10 uur, zoals HIER te lezen is.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?