skip to Main Content
Doe mee met onze Spaanse bekendheden quiz en test jouw Spanje kennis

Doe mee met onze Spaanse bekendheden quiz en test jouw Spanje kennis

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Spanje staat bol van de nationale en internationale bekendheden. Of het nou voetballers, basketballers, tennisspelers of politici, zangers, acteurs, actrices en fotomodellen zijn, er is voor elk wat wils en in elke sector is er wel een bekende Spanjaard of Spaanse aanwezig. Maar ken jij ze wel? Herken jij de gezichten en kun jij de correcte naam daarbij plaatsen? Doe met met onze kleine 12 vragen tellende foto quiz en test jouw Spanje kennis.

Laten we eens kijken wat jij weet van Spanje en in dit geval de nationale en internationale bekende Spanjaarden. Het gaat hier om vrouwen en mannen die of sporter zijn, in films te zien zijn of werken in de politiek etc. Combineer de namen van de bekendheden met de foto’s van de gezichten van deze Spaanse bekendheden en test zo jouw Spanje kennis. Veel geluk!

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken