skip to Main Content
Deel 3 van Spaanse Netflix serie La Casa de Papel op 19 juli te zien
Netflix / Youtube

Deel 3 van Spaanse Netflix serie La Casa de Papel op 19 juli te zien

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Netflix heeft de datum bekend gemaakt van seizoen/deel 3 van de meest succesvolle niet Engelstalige serie op het Amerikaanse streaming platform. La Casa de Papel zal vanaf 19 juli dit jaar wereldwijd te zien zijn. Die releasedatum werd deze maandag 1 april in alle landen bekend gemaakt (laten we hopen dat het niet om een 1-april grap gaat).

In de trailer die door Netflix op alle sociale media netwerken gedeeld werd is te zien hoe de hoofdrolspelers rustig aan het genieten zijn van hun vakantie maar die vakantie zal snel voorbij zijn, zo valt te lezen als tekst.

Veel is er nog niet bekend gemaakt over de inhoud van de serie maar dankzij foto’s van de opnames van het derde seizoen weten we dat deze zal plaatsvinden in Italië met waarschijnlijk Florence als hoofdrol.

Eerder werd ook al geopperd dat de Spaanse hoofdstad Madrid weer een hoofdrol zou krijgen met de diefstal van goud in de Spaanse Bank ofwel de Banco de España. Lees HIER meer over dat gerucht.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Top 10 van Spaanse series op Netflix[/su_note]

De volgende Spaanse acteurs keren terug in seizoen 3 (karakter namen in het Spaans): Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (El Profesor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) en Mario de la Rosa (Suárez).

Er zijn ook enkele nieuwe gezichten te zien zoals: Hovik Keuchkerian (Bogotá), Najwa Nimri (Alicia), Rodrigo de la Serna (El Ingeniero) en Fernando Cayo (Tamayo).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Super nieuws. Verslaafd aan de serie geweest. Ben benieuwd welke draai ze aan hun verhaal kunnen geven……verheug me erop……@Eric, je instellingen even nakijken. Wij hebben ook nl. Abo en gewoon overal ondertiteling….

    1. Hoi Erik,

      Dat is raar ik heb ook een Nederlands abonnement en heb gewoon Nederlandse ondertitels. Althans op de Nederlandse films en series.
      Mischien niet op Spaanse films dat zou ik even moeten kijken zodra ik weer terug ben, wellicht is dat het “probleem”.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken