Deel 3 van Spaanse Netflix serie La Casa de Papel op 19 juli te zien

Seizoen 3 van Spaanse Netflix serie La Casa de Papel op 19 juli te zien
Beeld: Netflix / Youtube

Deel 3 van Spaanse Netflix serie La Casa de Papel op 19 juli te zien

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft de datum bekend gemaakt van seizoen/deel 3 van de meest succesvolle niet Engelstalige serie op het Amerikaanse streaming platform. La Casa de Papel zal vanaf 19 juli dit jaar wereldwijd te zien zijn. Die releasedatum werd deze maandag 1 april in alle landen bekend gemaakt (laten we hopen dat het niet om een 1-april grap gaat).

In de trailer die door Netflix op alle sociale media netwerken gedeeld werd is te zien hoe de hoofdrolspelers rustig aan het genieten zijn van hun vakantie maar die vakantie zal snel voorbij zijn, zo valt te lezen als tekst.

Veel is er nog niet bekend gemaakt over de inhoud van de serie maar dankzij foto’s van de opnames van het derde seizoen weten we dat deze zal plaatsvinden in Italië met waarschijnlijk Florence als hoofdrol.

Eerder werd ook al geopperd dat de Spaanse hoofdstad Madrid weer een hoofdrol zou krijgen met de diefstal van goud in de Spaanse Bank ofwel de Banco de España. Lees HIER meer over dat gerucht.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Top 10 van Spaanse series op Netflix [/su_note]

De volgende Spaanse acteurs keren terug in seizoen 3 (karakter namen in het Spaans): Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (El Profesor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) en Mario de la Rosa (Suárez).

Er zijn ook enkele nieuwe gezichten te zien zoals: Hovik Keuchkerian (Bogotá), Najwa Nimri (Alicia), Rodrigo de la Serna (El Ingeniero) en Fernando Cayo (Tamayo).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.