skip to Main Content
Gemeente Torrevieja zoekt adoptanten diverse galgos, paarden en een piranha
Wikimedia

Gemeente Torrevieja zoekt adoptanten diverse galgos, paarden en een piranha

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Adoptanten gezocht galgos, paarden en een piranha

Wikimedia

ALICANTE – De gemeentelijke dierenopvang van Torrevieja in de provincie Alicante is op zoek naar gastgezinnen of adoptanten voor in beslag genomen dieren. In dit geval gaat het om 23 galgo honden, 3 paarden, 1 fret en 1 piranha genaamd Federico. Deze dieren werden door de politie in beslag genomen tijdens een politieactie tegen een criminele bende die deze dieren op een boerderij in El Limonar had.

De gemeente Torrevieja is met spoed op zoek naar adoptanten voor een aantal dieren die in beslag werden genomen door de politie bij een actie tegen een criminele bende bestaande uit 30 personen die onder andere in dierenhandel en drugshandel deed.

Het gaat om 13 volwassenen Galgo honden, 10 Galgo puppies, 1 Rottweiler, 1 mini dobberman, 3 paarden, 1 fret en 1 piranha.

Tijdens de persconferentie van de gemeente Torrevieja was de piranha genaamd Federico aanwezig. Gegadigden kunnen zich melden bij de gemeente of via de Facebookpagina.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
      1. Een Piranha leeft in scholen en zwemt nooit alleen daarom zou die bij andere gezet moeten worden misschien bij een dierentuin? Ik zou het verder ook niet weten.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken