Campercontact gebruikers kiezen de beste camperlocaties in Spanje

Campercontact gebruikers kiezen de beste camperlocaties in Spanje
Beeld: Canva

Campercontact gebruikers kiezen de beste camperlocaties in Spanje

MADRID – De website smartphone app Campercontact heeft recent de beste camperlocaties bekend gemaakt. Daaronder ook twee Spaanse camperlocaties die volgens de gebruikers en leden van Campercontact de hoogste gemiddelde cijfers en beste reviews kregen. De winnaars in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië werden ook bekend gemaakt.

De camperlocaties van het jaar 2022 werden uitgezocht op basis van het hoogste gemiddelde cijfer van 2021 en minimaal 12 unieke reviews. Hierbij is een vijf de hoogst haalbare score. In 2022 wordt er voor het eerst een winnende locatie benoemd in de categorie camperplaatsen en een winnaar in de categorie campings.

2021 was nog altijd een bijzonder jaar. Een jaar waarin Covid-19 nog steeds invloed had op ons allen. Op reizen, op camperaars en op camperlocaties. De mate van impact van corona op een land, gebied of camperlocatie is niet meegenomen bij het selecteren van de winnende overnachtingslocaties.

Beste Spaanse camperplaats

De beste camperplaats van Spanje is ‘La Signatura’ in Elche, aan de Costa Blanca in de provincie Alicante (Valencia regio). Deze rustige door Nederlanders gerunde overnachtingslocatie in Elche (Alicante) scoort met 5 sterren de hoogst haalbare score op Campercontact. De camperplaats ligt tussen de boomgaarden en wordt geprezen om de idyllische uitstraling, de gastvrije eigenaren en de rust. KLIK HIER voor meer informatie over deze camperplaats.

Beste Spaanse camping

De beste camping van Spanje is ‘Cáceres Camping Cat.1’ in Cáceres in het minder populaire maar oh zo mooie Extremadura. De camping kreeg een score van 4,66 en ligt aan de rand van de stad Cáceres naast een voetbalstadion. Bijzonder aan de locatie? Iedere plaats beschikt over een eigen sanitair huisje. Dit wordt erg gewaardeerd onder bezoekers. Zij zijn daarnaast heel complimenteus over de vriendelijke receptionistes en de ruim opgezette plaatsen. KLIK HIER voor meer informatie over deze camping.

Beste camperplaatsen en campings

Wil je meer weten over de winnaars in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië? Klik dan HIER voor de overzichtspagina met alle beste camperplaatsen en beste campings in deze landen.

Acht campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2022
Het is de eerste keer dat de ACSI Awards voor beste Europese campings wordt uitgereikt en in 2022 hebben acht Spaanse campings prijzen weten te winnen. Een overzicht van de winnaars.
www.spanjevandaag.com
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.