skip to Main Content
Casting voor Game of Thrones figuranten begonnen in Girona

Casting voor Game of Thrones figuranten begonnen in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

gameofthrones3GIRONA – Ben je tussen de 18 en 65 jaar oud, heb je geen tatoeages, ben je slank en heb je een goed fysiek uiterlijk maar niet te gespierd, dan mag ook jij mee doen met de casting voor de opnames van het zesde seizoen van de populaire tv-serie Game of Thrones.

In Girona, een van de plaatsen waar opnames worden gemaakt, is men begonnen met de casting van 2.400 figuranten voor de opnames die tussen 3 en 18 september zullen plaatsvinden.

Naast de eerder genoemde eisen om deel te kunnen nemen aan de casting zoekt men ook vrouwen met lang haar en mannen die hun haar wel willen afknippen voor de opnames. Dat dit geen obstakel is voor veel mensen bleek wel want er stonden op de eerste dag al duizenden mensen uren in de rij om een plaats te kunnen bemachtigen voor een van de vele opnames van de tv-serie.

Deze maandag was al begonnen met de casting waarbij duizenden personen door een team van experts van het bedrijf ModExport gescreend werden tussen 9 en 18 uur in de Fira van Girona. Er zal eerst een eerste selectie plaatsvinden waarna nogmaals gecast wordt om de definitieve figuranten te bepalen.

Game of Thrones seizoen zes zal gedeeltelijk worden opgenomen in Girona, Peñiscola en wellicht ook in Almería. Het is de tweede keer dat Game of Thrones naar Spanje reist voor opnames aangezien ze in 2014 delen van seizoen 5 ook al opnamen in Sevilla, Córdoba en Osuna in Andalusië – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken