skip to Main Content
Erotisch vormgegeven fruit en groente groot verkoopsucces op de Ramblas in Barcelona

Erotisch vormgegeven fruit en groente groot verkoopsucces op de Ramblas in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

erotischfruit1BARCELONA – De bloemen- en souvenirs verkopers op de beroemde Ramblas van Barcelona zoeken altijd naar opvallende producten om de aandacht te trekken van de duizenden wandelaars. Dit jaar lijkt dat te lukken met fruit en groente in erotische vormen.

Ja, je leest het goed, een paprika in de vorm van een mannelijk geslachtsdeel of een meloen in de vorm van een vrouwelijke borst, alles kan en mag schijnbaar. De voorbeelden van de zakjes met zaadjes waaruit de erotisch gevormde groente en fruit moet groeien, trekken enorm veel aandacht en er worden veel foto’s van gemaakt.

Uiteraard worden er ook veel zaadzakjes verkocht met prijzen tussen de 3 en 5 euro. Sommige zaadzakjes worden nog eens extra opgefleurd met de termen “Barcelona” en “Ramblas” om het nog toeristischer te maken.

De zaadzakjes zelf zijn niet iets nieuws aangezien deze schijnbaar al verkocht werden in populaire badplaatsen aan de Costa Brava, Costa Dorada en op Mallorca. Toch is het nieuw in Barcelona waar steeds meer toeristen naar toe gaan die uiteraard een wandelingetje moeten maken op de beroemde Ramblas waar overigens bijna geen Spanjaarden meer te zien zijn.

De erotische zaadzakjes met penis-paprika’s, vulva-bloemen en tieten-meloenen zijn op dit moment de meest succesvolle souvenirs die verkocht worden in de vele bloemen- en souvenirs winkeltjes op en langs de Ramblas. Toch zijn er diverse winkeliers die weigeren deze banale en goedkope souvenirs te verkopen. Zij zijn het niet eens met het goedkope concept en daarnaast willen zij niet de vele voorbijgaande schoolkinderen en ouderen choqueren met de rare groente en fruit – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken