skip to Main Content
Nieuw luxe hotel met restaurant van Robert de Niro geopend op Ibiza

Nieuw luxe hotel met restaurant van Robert de Niro geopend op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Ibiza is hotter dan hot en er worden non-stop nieuwe restaurants, bars en hotels geopend. Vorige week opende Wesley Sneijder nog een restaurant en loungeclub. Nu is het de beurt aan een erg luxe hotel waar de kamers tussen de 490 en 2.000 euro per nacht kosten maar waar je in het restaurant verwent kunt worden door het eten wat gebracht wordt door o.a de acteur Robert de Niro en chefkok Nobu Matishisha. Welkom bij Hotel Nobu Ibiza Bay.

Het gaat in dit geval om een vijfsterrenhotel gelegen in de baai van het Talamanca strand. Het Nobu Ibiza Bay hotel is gevestigd in het oude Playa Real hotel maar werd compleet verbouwd tot wellicht wel een van de meest exclusieve en originele hotels welke zeer geschikt is voor diegene die van lekker eten houdt. Een van die restaurants is eigendom van de acteur Robert de Niro, die afgelopen maart op het eiland was om te kijken hoe de werkzaamheden verliepen. Samen met de Japanse chef kok Nobu Matishisha hebben zij het restaurant Nobu geopend. Overigens zit de Amerikaanse acteur ook met geld in het hotel.

Slapen in het hotel is niet voor iedereen weggelegd want de goedkoopste kamer kost 490 euro per nacht. Als dat niet genoeg is kun je altijd nog gaan voor de Suites die vanaf 700 euro per nacht te huur zijn of voor de Presidential en Royal Suites die vanaf 2.000 euro per nacht te huur zijn. Houdt je echter van exclusiviteit en kun je het veroorloven, dan is een verblijf in het nieuwe hotel de moeite waard. Wie weet wie je buurman/vrouw is gedurende je verblijf. In totaal zijn er 152 kamers en 11 suites te vinden in het moderne hotel.

Het vijfsterren hotel ligt pal aan het strand en op slechts enkele meters van het oude centrum van Ibiza stad waarbij de kamers, salons, bars en restaurants allemaal geweldige panoramische vergezichten hebben over de baai van Ibiza. Detail is daarnaast dat de restaurants geen openingstijden hebben, met andere woorden je kunt in het Hotel Nobu Ibiza Bay eten wanneer jij wilt.

Lees meer over dit hotel op de website.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
 1. moest ik het kunnen betalen zouden we graag eens logeren in dit hotel, dit moet fantastisch zijn maar dit is niet voor ons budget…spijtig
  misschien een keertje bij de Wes, wie weet
  wederom mensen met veeeeeel geld die bekritiseert worden, jaloers zeker, wij alvast niet, ze hebben er hard voor gewerkt, en nog

 2. Let ook vooral altijd even op de houdbaarheidsdatum van dit soort voetbal- en Hollywood acteursproleterijen. Very hot, ja, zoals Haagse Bluf, pardon: zoals een Hete Gebakken Lucht Ballon. Pffffffft!

  1. Jj hebt blijkbaar iets tegen voetballers … Ik geniet als ik messi zie voetballen en ik geloof niet dat het zijn schuld is dat hij zoveel verdiend. Dat is nou eenmaal de schuld van de clubs die dit soort bedragen steeds weer betalen. Ik heb niets tegen voetballers die goed verdienen en als die naar biza willen gaan, no problemo

   1. ja redactie, groot gelijk dat je sommige mensen op hun plaats zet, wat ben ik blij dat ik Leo en Christiano mag kan zien voetballen, het is een genot om er naar te kijken en dat ze veel geld verdienen ja, moest ik zo goed zijn…..veel mensen zijn gewoon jaloers he, ga zo verder met jullie artikels, ze zijn FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken