Search
menu
Search

ALDI heeft in El Verger de 35e supermarkt in de provincie Alicante geopend

ALDI heeft in El Verger de 35e supermarkt in de provincie Alicante geopend

ALDI heeft in El Verger de 35e supermarkt in de provincie Alicante geopend

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Duitse supermarktketen ALDI heeft in El Verger de alweer 35e supermarkt in de provincie Alicante geopend en de 60e supermarkt in de autonome regio Valencia. De nieuwe ‘supermercado’ is gelegen aan de Avenida Valencia nr. 47 en is 1.150 m2 groot met werk voor 20 werknemers.

Alicante is met 35 supermarkten de derde provincie van Spanje met de meeste ALDI vestigingen, net achter de veel meer grotere provincies Barcelona en Madrid. Naast de 35e winkel in Alicante is het ook alweer de 15e nieuwe ALDI die dit jaar geopend wordt in Spanje en de derde nieuwe supermarkt in de Valencia regio dit jaar na de nieuwe winkels in San Fulgencio en Alboraia.

De Valencia regio heeft nu 60 ALDI vestigingen wat net iets minder is dan het aantal supermarkten in Andalusië en Catalonië. Sinds dat de ALDI in 2002 de eerste eigen supermarkt opende in Spanje is deze Duitse keten gegroeid naar 340 supermarkten in Spanje met meer dan 5.500 werknemers.

De nieuwe ALDI in El Verger is 1.150 m2 groot en is open van maandag tot en met zondag van 8.30 tot 22.00 uur. Er zijn 85 eigen parkeerplaatsen waar ook elektrische voertuigen opgeladen kunnen worden. 

In de winkel zijn meer dan 2.000 artikelen te vinden waarvan 80% van eigen huismerken zoals El Mercado, El Horno, Special, La Tabla, Esselt, Milsani, GutBio, Biocura en Mildeen. ALDI staat in Spanje niet alleen bekend vanwege de low cost artikelen maar ook vanwege de goede GutBio ecologische producten.

Bron: & beeld Persbericht ALDI.es

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?