skip to Main Content
Goldcar gaat in Spanje nu ook vouwfietsen verhuren

Goldcar gaat in Spanje nu ook vouwfietsen verhuren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

goldcar1aMADRID – De vakantie-autoverhuurder Goldcar heeft afgelopen week aangekondigd dat ze snel zullen beginnen met het verhuren van vouwfietsen. Naast auto’s zal het in de steden Alicante, Málaga en Palma de Mallorca mogelijk worden om een vouwfiets te huren voor 10 euro per dag.

De fietsen zijn al te huur bij de kantoren van Goldcar in Alicante, Málaga en Palma de Mallorca en binnenkort zal dat ook mogelijk worden bij kantoren in andere grote steden zoals Barcelona, Madrid en op het eiland Ibiza. Goldcar is daarnaast op het feesteiland Ibiza begonnen met de verhuur van onderwater actie-camera’s, de zogenaamde ActionCam.

Goldcar wil met het aanbod van vouwfietsen voldoen aan de vraag van veel klanten die naast een auto ook wel een fiets zouden willen meenemen om zo een bestemming of stad te ontdekken. Het zal dus nu mogelijk zijn om zowel een auto alsook een vouwfiets te huren om zo tevens mee te dragen aan de bevordering van de fiets als een gezond en duurzaam vervoersmiddel – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken