Search
menu
Search

21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar

Oeps ... foto ontbreekt!

21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Afgelopen 20 juli is een Nederlandse toerist om het leven gekomen toen hij van een muur in een kloof viel. Hij werd ’s ochtends op straat gevonden waarna hij naar een ziekenhuis werd gebracht in Barcelona waar hij na een korte periode in coma overleed.

Volgens de Spaanse krant El Mundo werd de Nederlander zondagochtend 21 juli rond 6 uur gevonden in een klein ravijn bij de calle Baix de la Riera straat. Volgens de krant is de jongen na het stappen van een muurtje gevallen waarbij hij zwaargewond raakte, in coma geraakte en in Barcelona in een ziekenhuis overleed.

In de Nederlandse pers is echter te lezen dat de familie het maar een vreemd verhaal vind en men meent dat er meer aan de hand is. Maar wat dat is weet de familie niet omdat volgens hen de politie niet mee wil werken en hen geen informatie wil geven.

De 21 jarige Nederlander was samen met zijn 17-jarige broer op vakantie in Lloret de Mar. De officiële versie luidt dat de broers elkaar tijdens het uitgaan zijn kwijtgeraakt waarna door nog onbekende reden de oudere broer bij de val om het leven kwam.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?