skip to Main Content
21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar
Archieffoto

21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar

GERONA – Afgelopen 20 juli is een Nederlandse toerist om het leven gekomen toen hij van een muur in een kloof viel. Hij werd ‘s ochtends op straat gevonden waarna hij naar een ziekenhuis werd gebracht in Barcelona waar hij na een korte periode in coma overleed.

Volgens de Spaanse krant El Mundo werd de Nederlander zondagochtend 21 juli rond 6 uur gevonden in een klein ravijn bij de calle Baix de la Riera straat. Volgens de krant is de jongen na het stappen van een muurtje gevallen waarbij hij zwaargewond raakte, in coma geraakte en in Barcelona in een ziekenhuis overleed.

In de Nederlandse pers is echter te lezen dat de familie het maar een vreemd verhaal vind en men meent dat er meer aan de hand is. Maar wat dat is weet de familie niet omdat volgens hen de politie niet mee wil werken en hen geen informatie wil geven.

De 21 jarige Nederlander was samen met zijn 17-jarige broer op vakantie in Lloret de Mar. De officiële versie luidt dat de broers elkaar tijdens het uitgaan zijn kwijtgeraakt waarna door nog onbekende reden de oudere broer bij de val om het leven kwam.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Weer een geval van een dodelijk Selfie-ongeluk!? Hoe dan ook, met veel drank op alleen op straat verblijven is simpelweg geen goed idee, waar dan ook! Overigens drinken doe je met maten en thuiskomen in een vakantieland beter ook.

  2. Oorzaak drank, ruzie? Vreemde zaak idd.
    Het is wel bekend dat de jeugd tijdens een vakantie flink ” de beest” uithangen met dark, drugs en seks.
    Dus ik wens de betrokkenen bij dit toch wel dramatisch geval veel sterkte toe!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken