21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar

21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar
Beeld: Archieffoto

21-jarige Nederlander omgekomen in Lloret de Mar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Afgelopen 20 juli is een Nederlandse toerist om het leven gekomen toen hij van een muur in een kloof viel. Hij werd ’s ochtends op straat gevonden waarna hij naar een ziekenhuis werd gebracht in Barcelona waar hij na een korte periode in coma overleed.

Volgens de Spaanse krant El Mundo werd de Nederlander zondagochtend 21 juli rond 6 uur gevonden in een klein ravijn bij de calle Baix de la Riera straat. Volgens de krant is de jongen na het stappen van een muurtje gevallen waarbij hij zwaargewond raakte, in coma geraakte en in Barcelona in een ziekenhuis overleed.

In de Nederlandse pers is echter te lezen dat de familie het maar een vreemd verhaal vind en men meent dat er meer aan de hand is. Maar wat dat is weet de familie niet omdat volgens hen de politie niet mee wil werken en hen geen informatie wil geven.

De 21 jarige Nederlander was samen met zijn 17-jarige broer op vakantie in Lloret de Mar. De officiële versie luidt dat de broers elkaar tijdens het uitgaan zijn kwijtgeraakt waarna door nog onbekende reden de oudere broer bij de val om het leven kwam.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.