skip to Main Content
Vrouw betaalt buurman tien euro om haar hond te doden in Sevilla

Vrouw betaalt buurman tien euro om haar hond te doden in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – De politie is een onderzoek gestart naar een inwoonster van de plaats Carmona in de provincie Sevilla aangezien zij ervan verdacht wordt haar buurman betaald te hebben om haar hond te doden. Al is dat feit al erg genoeg, de buurman deed dat voor slechts 10 euro wat het eigenlijk nog erger maakt. De hond werd teruggevonden maar was toen al opgehangen aan een boom, waarschijnlijk door de buurman van de eigenaresse van de hond.

Een vrouw wordt door de speciale politie eenheid Patrulla de Protección de la Naturaleza (Paprona) van de Guardia Civil onderzocht voor de moord op een hond. Het gaat in dit geval om een hond van gemixt ras die aan een boom werd opgehangen door waarschijnlijk haar buurman die daarvoor 10 euro betaald kreeg en tevens door de politie onderzocht wordt.

De hond werd door wandelaars gevonden waarna de politie werd gebeld die al snel achter de identiteit van het baasje kwam. Het ging in dit geval om een inwoonster van de gemeente Carmona die schijnbaar al eerder had geprobeerd om van haar hond af te komen. Meerdere keren heeft ze geprobeerd de hond bij een asiel achter te laten maar die hadden geen plaats. Daarna heeft ze tweemaal geprobeerd de hond te laten ontsnappen of achter te laten maar dat mislukte beide keren. Uiteindelijk koos ze ervoor om slechts 10 euro te betalen aan haar buurman die de hond waarschijnlijk voor haar heeft gedood door deze op te hangen aan een boom.

De politie heeft de vrouw en man ondervraagd en men is in afwachting wat te doen met deze twee personen. Alles lijkt erop dat ze aangeklaagd zullen worden voor dierenmishandeling waarop ze wellicht enkele maanden de cel in kunnen gaan, mits justitie meewerkt in dit geval – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
 1. sommige artikelen zou ik graag door willen sturen naar vrienden, met name over de dierenmishandeling ….. jammer is dat ik ze niet gewoon kan doorsturen via de email …… groeten, Annette (75) ….

 2. oh wat vreselijk toch. je leest het de laatste tijd zoveel, dat mensen van hun huisdier
  af willen en dan doen ze maar wat…..
  en dan kijk ik naar het lieve beestje van mijn kind, en dan denk ik; “het zal toch niet zo zijn”
  bah dieronterend…….

 3. och och och ik word van dit soort verhalen zo verdrietig,… hoe kunnen mensen in staat zijn om zoiets een dier (in dit geval een hond aan te doen)
  Daatom houd ikook van dieren en niet van mensen snappie~!!!!!

  Bah… wat kan ik anders zeggen laat het dus ook maar zo.
  xxx

 4. Hoe meer ellende en dierenmisbruik naar buiten komt hoe beter!
  Spanje kan zich op deze manier niet meer als leuk toeristisch land profileren.Ze zullen wat aan hun imago moeten doen.

 5. Hugo,
  Als jij beweert dat de taalfouten veel erger zijn dan de inhoud, dan stel ik mij toch vragen over jou diervriendelijkheid.
  En ja dat kreng verdiend het zelfde lot als wat zij geeft gedaan, ze moet in de vergeetput.
  Meintje

  1. @Meintje: wil je me even aanwijzen waar staat dat ik taalfouten erger vind dan de inhoud van het artikel? Dat staat helemaal nergens. Je reageert domweg op ene Cornelis van Vliet die dit uit zijn duim zuigt. En als je je vragen stelt over mijn diervriendelijkheid: ik heb twee honden die leven als God in Frankrijk. Dus: eerst even goed lezen en nadenken voordat je onzin opschrijft. En overigens: het is “dat kreng verdient”. Nou ja, laat maar. Allemaal hetzelfde niveau.

 6. Sorry, maar ik vind de inhoud van het artikel vele malen erger als taalfouten. Dat walgelijke “mens” verdient een fikse straf!!!

 7. Heer Hugo vindt de taalfouten van Remco ernstiger dan de inhoud van het artikel. Remco kijk uit, straks hang jij nog aan een boom. !!

  1. @Cornelis van Vliet: Mafketel! Waar staat dat ik taalfouten erger vind dan de inhoud van het artikel? Zielige reactie.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken