Search
menu
Search

Familie uit Sevilla heeft camper wereldreis gemaakt

Oeps ... foto ontbreekt!

Familie uit Sevilla heeft camper wereldreis gemaakt

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – Een familie uit Sevilla is op 8 juli 2016 begonnen met een wereldreis die nu 1.095 dagen later in juni 2019 werd beëindigd. Vader Javier, moeder Nati en hun kinderen Carla en Alejandro hebben gedurende drie jaar samengewoond in hun 7×2 meter grote cappuccino camper ‘Maggie’ en hebben veel verhalen te vertellen.

De wereldreis in camper heeft de Sevillaanse familie in etappes gedaan. Ze zijn begonnen in Europa om daarna naar Zuid Amerika te reizen door de camper op een vrachtboot te plaatsen die van Antwerpen naar Montevideo ging. In Zuid Amerika is men door diverse Zuid-Amerikaanse landen richting Columbia gereden om daar hun tweede jaar te eindigen. Het derde en laatste jaar is de familie vanuit Canada naar Azië, Australié en Nieuwe Zeeland gereden. 

Het idee achter de wereld-camperreis was om hun kinderen de wereld te laten zien en hen op die manier te onderwijzen. De kinderen moesten elke dag les op afstand volgen, iets dat het Spaanse onderwijssysteem eiste. 

In totaal is de familie Fernández-Ramiréz tussen juli 2016 en juni 2019 1.095 dagen op reis geweest met camper ‘Maggie’ waarbij ze 68.924 km op land hebben afgelegd. De familie heeft 9 vluchten genomen, 6 ferries, 5 vrachtschepen en hebben op 4 continenten (Europa, Amerika, Azië en Oceanië) 49 landen bezocht waarvan tijdens route 1 (Europa) 19 landen, route 2 (Amerika) 18 landen en route 3 (Azië en Oceanië) 10 landen.

Bekijk HIER de Facebookpagina van de familie met daarop honderden foto’s of ga naar de website van de familie door HIER te klikken.

Zou jij ook zoiets doen met of zonder kinderen of bezoek jij met je camper (als je al met een camper op vakantie gaat of dat zou willen) Spanje en andere Europese landen?

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?