Nieuw panorama-rokers terras vliegveld Alicante-Elche pas in 2020 open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Voorbeeld (Amsterdam Schiphol) / Pinterest
Beeld: Voorbeeld (Amsterdam Schiphol) / Pinterest

ALICANTE – Passagiers van het vliegveld Alicante-Elche aan de Costa Blanca moeten nog enkele maanden wachten voordat ze gebruik kunnen maken van het nieuw aan te leggen panoramaterras. Ondanks dat in januari dit jaar al bekend werd dat er plannen waren voor een ‘terraza con vistas a los aviones’, zal deze pas in het eerste halfjaar van 2020 open gaan.

De directrice van het vliegveld Alicante-Elche heeft laten weten dat de bouwwerkzaamheden goed verlopen maar dat men nog enkele maanden moet wachten voordat het zover is. Er wordt op dit moment een panoramaterras aangelegd van 130 m2 waar je niet alleen zicht hebt op de vliegtuigen maar waar ook de rokers terecht kunnen.

Recent heeft het vliegveld van de Costa Blanca de 14 miljoenste (de 68-jarige Nederlandse Lyda Kap) passagier mogen ontvangen wat een record is voor het regionale vliegveld. Om te voldoen aan de wensen van veel reizigers die met name willen roken terwijl ze op hun vliegtuig wachten en/of de aankomende en vertrekkende vliegtuigen willen zien, heeft men besloten een terras aan te leggen.

Het gaat om een terras van 130 vierkante meter dat onderdeel is van een Sports bar/pub van 317 m2 die geopend wordt en onderdeel is van de vernieuwingen die de vliegveld beheerder Aena doorvoert in het vliegveld van de Costa Blanca. Aangezien dit een van de weinige plekken is waar gerookt mag worden zal het druk gaan worden met de ‘fumadores’. 

Het panoramaterras komt bovenop een pre-boarding gebouw van enkele meters hoog waardoor men niet alleen een zicht heeft op de landingsbaan maar ook op de Middellandse Zee.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.