Search
menu
Search

Nieuw panorama-rokers terras vliegveld Alicante-Elche pas in 2020 open

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuw panorama-rokers terras vliegveld Alicante-Elche pas in 2020 open

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Passagiers van het vliegveld Alicante-Elche aan de Costa Blanca moeten nog enkele maanden wachten voordat ze gebruik kunnen maken van het nieuw aan te leggen panoramaterras. Ondanks dat in januari dit jaar al bekend werd dat er plannen waren voor een ‘terraza con vistas a los aviones’, zal deze pas in het eerste halfjaar van 2020 open gaan.

De directrice van het vliegveld Alicante-Elche heeft laten weten dat de bouwwerkzaamheden goed verlopen maar dat men nog enkele maanden moet wachten voordat het zover is. Er wordt op dit moment een panoramaterras aangelegd van 130 m2 waar je niet alleen zicht hebt op de vliegtuigen maar waar ook de rokers terecht kunnen.

Recent heeft het vliegveld van de Costa Blanca de 14 miljoenste (de 68-jarige Nederlandse Lyda Kap) passagier mogen ontvangen wat een record is voor het regionale vliegveld. Om te voldoen aan de wensen van veel reizigers die met name willen roken terwijl ze op hun vliegtuig wachten en/of de aankomende en vertrekkende vliegtuigen willen zien, heeft men besloten een terras aan te leggen.

Het gaat om een terras van 130 vierkante meter dat onderdeel is van een Sports bar/pub van 317 m2 die geopend wordt en onderdeel is van de vernieuwingen die de vliegveld beheerder Aena doorvoert in het vliegveld van de Costa Blanca. Aangezien dit een van de weinige plekken is waar gerookt mag worden zal het druk gaan worden met de ‘fumadores’. 

Het panoramaterras komt bovenop een pre-boarding gebouw van enkele meters hoog waardoor men niet alleen een zicht heeft op de landingsbaan maar ook op de Middellandse Zee.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?