VRAAG: Moeten we doorgaan met het toestaan van reacties of niet?

Moeten we doorgaan met het toestaan van reacties of niet?
Beeld: 123rf

Hola. De redactie zit er aan te denken om de mogelijkheid tot het plaatsen van reacties onderaan de door ons geschreven artikels te stoppen. De reden daarvoor is dat het veel tijd kost om de reacties te controleren elke keer als een artikel geplaatst is. 

Wat vind jij … doorgaan met de mogelijkheid van reageren of niet. We denken er ook over om alleen reacties toe te staan van Facebook door onze Facebook pagina te linken met onze website. Daardoor is er meer controle over de personen die reageren, zijn er geen anonieme reageerders meer en is er minder spam en/of bots die reageren.

Laat ons weten wat jouw mening is waarna we een beslissing kunnen nemen. Bedankt.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.