skip to Main Content
Let your dream be bigger than your fears and your actions speak louder than your words

Let your dream be bigger than your fears and your actions speak louder than your words

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

La-Huerta-1Wij, Rudi Slabbinck en Conny Develter waren ervan overtuigd ooit de grote stap naar warmere  oorden te wagen. In Oktober 2013 waren we pas 3 jaar samen maar al van in het begin was het duidelijk dat we beiden België wensten te verlaten om de zon op te zoeken. We wilden de stress van het dolgedraaide Vlaanderen achter ons laten. Rijk willen we hier niet worden, wel een rijk leven lijden.

La-Huerta-2Ik, Rudi was al langer fan van Spanje maar Conny moest er aanvankelijk niets van weten, ze houdt van de zon maar associeerde Spanje met overbevolkte stranden met massatoerisme. Toen we een kleine 3 jaar geleden een authentiek bergdorpje bezochten heeft Conny de klik gemaakt en vastgesteld dat Spanje zoveel meer is dan zwartgeblakerde zonnekloppers. Na deze reis versnelden we onze zoektocht naar de ideale locatie voor het verwezenlijken van onze langgekoesterde droom.

Na een lange zoektocht langs Spaanse wegen kwamen we plots op een idyllisch landweggetje tussen  de sinaasappel-, citroen- en amandelboomgaarden stootten we toevallig op onze finca in La-Huerta-3Albatera, waarvan de vraagprijs weliswaar boven het budget lag, en waren we er meteen aan verkocht. Wat we nooit hadden durven dromen, maar een stil verlangen was, kwam uit. We werden er ontroerd door de prachtige schoonheid van dit authentiek Spaans landhuis. Alles klopte, het huis, het domein, het uitzicht, de vele faciliteiten…Onze keuze was snel gemaakt. Het was een privéwoning op een stuk grond van 4000m² met vijf kamers en vijf badkamers, drie jaar geleden volledig gerenoveerd. Tevens beschikt de finca over een schitterend zwembad met buitenbar en een dakterras met adembenemende vergezichten. B&B La Huerta was geboren.

La-Huerta-4Op 27 juli 2013 openden we er onze bed & breakfast aan de rand van Albatera, een stadje van zo’n 12000 zielen op minder dan een half uur rijden van de populaire badplaatsen Alicante en Torrevieja.Vanaf onze bed en breakfast staat de poort wagenwijd open naar het verkennen van het authentieke Spaanse binnenland met zijn slaperige dorpen en de nog niet-betreden paden., de prachtige kust en zandstranden van de Costa Blanca, de verschillende cultuursteden en de vele natuurparken in de omgeving.

Beste singles, koppels, gezinnen: neem uw auto of het vliegtuig en proef wat bed en breakfast La Huerta u te bieden heeft. La Huerta, een plaats om tot rust te komen !

Bienvenido en Espana!!!
Rudi & Conny

Website: http://www.bedenbreakfast-lahuerta.com/
Email: lahuerta@bedenbreakfast-lahuerta.com

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken