Search
menu
Search

Politie ontdekt door fout van twee deelnemers een orgie met 70 personen nabij Barcelona

Politie ontdekt door fout van twee deelnemers een orgie met 70 personen nabij Barcelona
Beeld: Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Politie ontdekt door fout van twee deelnemers een orgie met 70 personen nabij Barcelona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De lokale politie van Lliçà d’Amunt in de provincie Barcelona deed tijdens de jaarwisseling wel een zeer rare vondst en ook nog eens op een vreemde manier. De agenten werden door een inwoner van het dorp erbij gehaald omdat er twee mannen waren die probeerden hij hem binnen te komen. Later bleek dat zij zich in het huis vergist hadden waardoor de politie een Amerikaanse orgie ontdekte tijdens de jaarwisseling.

De kranten meldden de dag na de jaarwisseling op 1 januari het verhaal dat twee mannen aanbelden bij een woning en zich ogenschijnlijk vergist hadden. De mannen melden zich voor een feest maar de eigenaar van de woning wist van niets. Omdat de mannen bleven volhouden dat er feest was werd de politie gebeld. 

Toen de politie eenmaal ter plaatse was werden de twee mannen gelokaliseerd en werd de agenten uitgelegd dat de mannen op zoek waren naar een woning waar een feest zou zijn. Daarna ging de politie op onderzoek uit en het duurde niet lang voordat men de desbetreffende woning waar het feest plaatsvond wisten te lokaliseren.

Toen ze daar naar binnen gingen konden de agenten hun ogen niet geloven. Er waren circa 70 personen aanwezig wat praktische allemaal Amerikaanse mannen waren die met verschillende prostituees seks hadden. Het was een georganiseerde orgie waarop de agenten stuitten.

De woning was gehuurd om daar een oud-op-nieuw-orgie te organiseren met 70 personen, iets wat ten tijde van de huidige regionale corona-maatregelen in Catalonië niet is toegestaan. De eigenaresse van de woning was daarnaast op de hoogte van de orgie en het aantal aanwezigen.

Het feest werd beëindigd en de aanwezigen moesten hun identiteit opgeven. De lokale politie heeft een verslag opgemaakt van het niet-naleven van de geldende voorschriften om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ga naar de inhoud