skip to Main Content

Wat vinden buitenlandse inwoners van Spanje, Destino España op tv

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) Inmiddels is het TVE programma Destino España alweer aan het vierde seizoen bezig op de Spaanse televisie en wordt het door de Spanjaarden maar ook de buitenlandse tv-kijkers veel bekeken. In Destino España laten buitenlanders die in Spanje wonen hun stad, dorp, streek of eiland zien en geven ze tekst en uitleg over het wonen in Spanje. Zo zijn er in de programma’s Japanners, Amerikanen, Britten, Australiërs en Duitsers te zien maar ook Nederlanders en Belgen die een leven hebben opgebouwd in Spanje. Op de Spaanse televisie wordt het programma wekelijks uitgezonden op de dinsdagavond/nacht en op het internationale kanaal van TVE op verschillende dagen en tijden. Op de website van Destino España staan alle uitzendingen die je online kunt bekijken. Klik hier voor de website van TVE en Destino España.

TIP: Om te zien of er Nederlanders en Belgen hun verhaal doen over hun stad of streek kun je klikken op de naam van de regio/uitzending onder de video. Een nieuwe pagina wordt geopend met daarop de namen en nationaliteiten van de hoofdrolspelers in aparte video’s (zo hoef je niet een heel uur te kijken).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend