29e Caravaning beurs Alicante voor de camper, caravan en camping liefhebbers

Caravaning beurs Alicante voor de camper, caravan en camping liefhebbers
Beeld: Caravaning Feria Alicante

29e Caravaning beurs Alicante voor de camper, caravan en camping liefhebbers

ALICANTE – Ben je woonachtig of op bezoek aan de Costa Blanca en ben je een liefhebber van campers, caravans en campings, dan is het wellicht leuk om naar de Caravaning beurs in Alicante te gaan. Deze wordt voor het 98e jaar gehouden in 2022 op 11, 12, 13 en 18, 19, 20 februari. 

De beurs waar alles draait om campers, caravans en het leven op campings in het algemeen in Alicante vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 februari en dit jaar ook op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 februari in de Institución Ferial Alicantina.

De 2021-editie kon vanwege de corona-maatregelen niet gevierd worden maar in 2022 is het weer mogelijk om de 29e Caravaning Feria Alicante bezoeken. Bezoekers moeten wel beschikken over een coronapas om de expohallen binnen te mogen komen.

Meer dan 40 exposanten en meer dan 400 voertuigen staan op een oppervlakte van 13.500 m2 opgesteld zodat de camper, caravan en camping liefhebbers naar alle hartelust de nieuwste modellen campers en caravans kunnen bekijken en alle informatie kunnen vragen aan de specialisten (in het Spaans). 

Het is ook mogelijk om meteen caravans vanaf 12.000 euro, campers vanaf 43.000 euro of kampeerauto’s vanaf 49.000 euro te kopen. Er zijn nieuwe modellen in de aanbieding maar ook tweedehands campers, kampeerauto’s en caravans.

Op 11, 12 en 13 februari vindt traditiegetrouw ook de bijeenkomst plaats van de Club Caravaning de Alicante waarbij de leden van deze regionale camper- en kampeerauto vereniging hun voertuigen laten zien.

Toegangskaarten hebben een prijs van 7 euro bij de deur of 4 euro online via deze website . Parkeren kost 3 euro.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.