Te koop: voormalige militaire basis met een ondergrondse bunker op Mallorca

Te koop: voormalige militaire basis met een ondergrondse bunker op Mallorca
Beeld: Idealista.es

Te koop: voormalige militaire basis met een ondergrondse bunker op Mallorca

PALMA – Mocht je een bijzonder project willen starten zoals een B&B of boetiekhotel in een oude militaire basis met een eigen bunker en dan ook nog eens hoog op de rotsen aan de kust van Mallorca, dan is dit jouw kans. Je moet er wel 3,8 miljoen euro voor neerleggen en flink verbouwen maar dan heb je ook wel wat.

Regelmatig worden op het woningplatform Idealista.es bijzondere woningen en objecten aangeboden, zoals kastelen, paleizen, complete dorpen en in dit geval een voormalige militaire basis met een ondergrondse bunker. Deze is te vinden in Cap Blanc, gemeente Llucmajor in het zuiden van het Balearen eiland Mallorca.

In totaal gaat het om meer dan 8 hectare met een ondergrondse bunker van ruim 2.000 vierkante meter met tussenschotten en kamers met plafonds die tot vier meter hoog kunnen zijn. Verder is er een oud kazernegebouw van 470 vierkante meter met de mogelijkheid van 12 kamers inclusief badkamers, restaurant, keuken en diverse andere ruimtes.

Voor de beheerder van het complex is er ook nog een vrijstaand huis van 63 vierkante meter met een woonkamer, keuken en badkamer. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook de beschikking over een eigen uitkijktoren die enkele honderden jaren geleden werd gebouwd tijdens de Arabische bezetting van de Balearen. Dat alles hoog op een klif met uitzicht op het eiland Cabrera en de Middellandse Zee.

Dankzij een Spaans decreet kunnen voormalige militaire eigendommen worden gebruikt of verbouwd worden voor een toeristisch project. Zo is er de mogelijkheid om een uiterst exclusief project uit te voeren, dat in deze vorm op Mallorca niet bestaat. Vraagprijs is 3,8 miljoen euro. MEER INFORMATIE en foto’s .

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.