skip to Main Content
Murcia plaatst waarschuwingen voor het gebruik van de mobiel bij zebrapaden

Murcia plaatst waarschuwingen voor het gebruik van de mobiel bij zebrapaden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

murcia4MURCIA – De gemeente Murcia heeft een vreemd initiatief genomen door de gebruikers van de mobiele telefoons te waarschuwen voor de gevaren bij het oversteken van de weg zonder om zich/haar heen te kijken. Zo werden er op de straat en stoep diverse teksten geverfd/gespoten en werden er aan lantaarnpalen borden opgehangen.

In totaal heeft de gemeente op 80 punten op straat teksten gespoten/geverfd met slogans als “Responde cuando hayas cruzado” wat zoveel betekend als “beantwoord nadat je de straat hebt overgestoken”. Op de borden die zijn opgehangen valt te lezen “voorkom ongelukken en beantwoord later” maar niet alle borden en teksten op straat zijn hetzelfde en er zijn ook andere slogans.

Volgens de gemeente waren er vorig jaar 40% meer ongevallen waarbij iemand betrokken was die of met de koptelefoon op naar muziek luisterde of teveel aandacht besteedde aan de mobiel en de berichtjes en niet op wat om zich/haar heen gebeurde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken