Search
menu
Search

Torremolinos krijgt eerste grote gay-only hotel van de Costa Del Sol

Oeps ... foto ontbreekt!

Torremolinos krijgt eerste grote gay-only hotel van de Costa Del Sol

Dit artikel is 7 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De badplaats Torremolinos zal de eerste zijn aan de Costa del Sol waar een gay-only hotel te vinden zal zijn. Het Hotel Ritual Torremolinos zal in de tweede week van mei de deuren openen waarna de ruim 400 gasten kunnen genieten van compleet gerenoveerde kamers die bijna allemaal uitzicht op de Middellandse Zee bieden. Het hotel is gelegen op slechts enkele meters van het Bajondillo strand in de populaire kustplaats.

Naast het feit dat het hotel alleen geschikt zal zijn voor gay gasten, zal het ook toegestaan zijn om met een hond in de kamers te verblijven. Daarnaast zijn er een sauna, thermische baden, gym, buitenzwembad met ligbedden en een dakterras met spectaculair uitzicht waar je overdag naakt kunt zonnen en ‘s-avonds kunt genieten van een cocktail met uitzicht op zee.

Buiten het feit dat het hotel zelf gay-georiënteerd entertainment zal bieden, wordt ook de Mister Gay Málaga in het Ritual Torremolinos hotel gehouden en is het de officiële startplaats van de Torremolinos Pride 2017.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?