Torremolinos krijgt eerste grote gay-only hotel van de Costa Del Sol

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Torremolinos krijgt eerste grote gay-only hotel van de Costa Del Sol

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De badplaats Torremolinos zal de eerste zijn aan de Costa del Sol waar een gay-only hotel te vinden zal zijn. Het Hotel Ritual Torremolinos zal in de tweede week van mei de deuren openen waarna de ruim 400 gasten kunnen genieten van compleet gerenoveerde kamers die bijna allemaal uitzicht op de Middellandse Zee bieden. Het hotel is gelegen op slechts enkele meters van het Bajondillo strand in de populaire kustplaats.

Naast het feit dat het hotel alleen geschikt zal zijn voor gay gasten, zal het ook toegestaan zijn om met een hond in de kamers te verblijven. Daarnaast zijn er een sauna, thermische baden, gym, buitenzwembad met ligbedden en een dakterras met spectaculair uitzicht waar je overdag naakt kunt zonnen en ‘s-avonds kunt genieten van een cocktail met uitzicht op zee.

Buiten het feit dat het hotel zelf gay-georiënteerd entertainment zal bieden, wordt ook de Mister Gay Málaga in het Ritual Torremolinos hotel gehouden en is het de officiële startplaats van de Torremolinos Pride 2017.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.