Kaartverkoop voor Caminito del Rey maanden juni tot november van start

Kaartverkoop voor Caminito del Rey maanden juni tot november van start
Beeld: Canva

Kaartverkoop voor Caminito del Rey maanden juni tot november van start

MÁLAGA – Vanaf dinsdag 5 april is het weer mogelijk om entreekaarten te kopen voor de Caminito del Rey wandeling tussen Ardales en Álora in het achterland van de provincie Málaga. Op 5 april start de kaartverkoop voor particulieren en op 7 april voor reisorganisaties en bedrijven. Het gaat om entreekaarten om de wandeling tussen 20 juni en 6 november 2022 te lopen.

De kaarten voor de periode 20 juni tot 6 november gaan op dinsdag 5 april in de verkoop voor 10 euro per stuk. De verkoop gebeurt via de website caminitodelrey.info. Wees er echter (zoals altijd) snel bij want het gaat om de entreekaarten voor de zomermaanden die erg populair zijn en omdat er maar 1.100 wandelaars per dag over het oude koningspad mogen lopen. 

Via de website caminitodelrey.info is het mogelijk om kaarten voor de Caminito del Rey te reserveren voor de periode 20 juni tot 6 november 2022. De beheerder van het wandelpad is, na een gerechtelijke uitspraak, sinds december 2021 veranderd en er zijn voor 2,2 miljoen euro werkzaamheden en veranderingen aangebracht. Dit nieuwe bedrijf zal ook verantwoordelijk zijn voor de nieuwe parkeerplaatsen en het bezoekerscentrum dat binnenkort (eindelijk) geopend moet worden.

De kaartverkoop verloopt via DEZE WEBSITE en hebben dezelfde prijs als altijd, 10 euro per persoon en als je met gids (Spaans en/of Engels) wilt 18 euro per persoon. De Caminito del Rey is elke dinsdag tot en met zondag tussen 9.00 en 15.30 uur te bezoeken en bewandelen, dat wordt 17.30 uur wanneer er meer daglicht is. Dagelijks mogen er 1.100 wandelaars de Caminito del Rey lopen.

UNESCO

Ben je fan van de Caminito del Rey of wil je de Caminito steunen dan kan dat door de hashtag #CaminitoDelReyUnesco te delen op jouw social media want de Caminito del Rey wil op de UNESCO Werelderfgoedlijst komen te staan. DOE OOK MEE en steun de Caminito del Rey! (bekijk de video waarom)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.