skip to Main Content

18 jarig Frans meisje valt van hotelbalkon in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – Een 18-jarig Frans meisje werd in kritieke toestand opgenomen op de intensive care van Hospital de Tarragona juan XXIII nadat zij van de 5e verdieping naar beneden viel. Het gebeurde in hotel Best Negresco in de wijk Cap Salou in de badplaats Salou, volgens bronnen bij de Catalaanse politie.

Het meisje maakte deel uit van een groep van 500 Franse jongeren die in Salou vakantie vierden. Op donderdagmiddag viel zij van het balkon op de binnenplaats van het hotel nadat zij uitgleed terwijl zij over de reling leunde. Zo meldde de Spaanse krant La Vanguardia

De eerste berichtgeving maakte melding van een zoveelste geval van Balconing, een trend waarbij jongeren vanaf het balkon naar het zwembad springen, dit opnemen en vervolgens op internet plaatsen. Bij het Balconing op de Balearen vielen vorig jaar 27 slachtoffers waaronder 7 doden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend