skip to Main Content
“Karibean Spring Break” Salou zuip en orgie feest gaat uiteindelijk niet door

“Karibean Spring Break” Salou zuip en orgie feest gaat uiteindelijk niet door

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

springbreak2aSALOU – Onder druk van onder andere de lokale en regionale autoriteiten heeft de organisatie van het “Karibean Spring Break” feest besloten de reis naar de badplaats Salou te annuleren. De bedoeling was dat tussen 4 en 8 mei ruim 2.000 Franse jongeren de badplaats zouden bezoeken om te feesten, zuipen en een orgie te hebben, aldus de organisatie.

Nadat er al jaren een succesvol maar problematisch Saloufest georganiseerd wordt in de badplaats aan de Costa Dorada waarbij meer dan 7.000 Britse studenten komen sporten en uiteraard ook feesten in de badplaats, is er veel negatieve publiciteit geweest rondom dit soort vakanties.

Uiteindelijk heeft de organisatie van het Franse “Spring Break Salou” feest besloten de vakantie voor de duizenden jongeren niet door te laten gaan. Deze beslissing komt nadat men vanuit de regionale en lokale autoriteiten veel druk heeft uitgeoefend om te stoppen met dit soort negatieve publiciteit.

De Generalitat de Catalunya heeft besloten dit soort feesten niet meer te tolleren in badplaatsen als Salou om het imago van de badplaats niet te beschadigen. Naast het uitoefenen van druk op hotels en reisorganisaties wil men ook een reclamecampagne opzetten om de jongeren die Salou bezoeken al in eigen land te informeren dat Salou een nette badplaats is. Helaas staat Salou echter al bekend bij velen juist om het feesten. De gemeente wil daar echter vanaf en wil al jaren een familieresort zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken