Search
menu
Search

Bekende huurmoordenaar van Pablo Escobar promoot voor de PP een dorp in Almería

Oeps ... foto ontbreekt!

Bekende huurmoordenaar van Pablo Escobar promoot voor de PP een dorp in Almería

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – Jhon Jairo Velásquez Vásquez ook wel “popeye” genoemd was een bekende huurmoordenaar voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar maar is nu een YouTuber die de taak op zich heeft genomen om o.a. het dorp Carboneras in de provincie Almería toeristisch te promoten. Dat doet de ex “sicario” in opdracht van de Partido Popular (PP) van het dorp.

“Popeye” ofwel huurmoordenaar (sicario) Jhon Jairo Velásquez Vásquez is geen lieverdje en heeft meer dan 23 jaar in de gevangenis gezeten voor meer dan 300 moorden die hij in opdracht van het Medellín kartel van Pablo Escobar uitvoerde. Volgens velen was “Popeye” de lievelingsmoordenaar van Escobar en is hij verantwoordelijk voor 3.000 doden die tegenstanders waren van de drugsbaron, waaronder blijkbaar ook zijn eigen vriendin toen bekend werd dat zij hem verraden had.

Enfin, dat was vroeger en na een gevangenisstraf van 23 jaar en 3 maanden kwam Jhon Jairo Velásquez Vásquez (el general de la mafia) op 26 augustus 2014 op vrije voeten waarna hij niet veel later naar Spanje vertrok om in de provincie Almería op vakantie te gaan. In het dorp Carboneras genoot de ex-huurmoordenaar van het goede leven en dat wil hij graag laten weten op zijn drukbezochte YouTube kanaal.

Met goedkeuring van het gemeenteraadslid verantwoordelijk voor het Toerisme, Visserij en Nieuwe technologieën Pascual Díaz Hernández van de Partido Popular (PP), werd op de sociale media een video geplaatst waarop de ex-huurmoordenaar te zien is die de gambas, de stranden en feesten omschrijft en de hemel in prijst en ook een “saludo” doet naar “guerrero Pascual”, het gemeenteraadslid van de PP en persoonlijke vriend van de ex-sicario.

Jhon Jairo Velásquez Vásquez heeft een eigen YouTube kanaal en heeft daar meer dan 660.000 volgers die in totaal 30 miljoen keer naar zijn video’s hebben gekeken. Daarom meent het gemeenteraadslid van Carboneras dat de promotie van de ex-huurmoordenaar fantastisch is en daarnaast ook nog eens gratis. De oppositiepartijen in de gemeente zien dat echter anders en ook veel inwoners in het dorp zelf zeggen er niet zo bij mee te zijn.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?