skip to Main Content
Britse playboy rijdt zijn Rolls Royce achteruit een winkel in op Mallorca
The World News

Britse playboy rijdt zijn Rolls Royce achteruit een winkel in op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

The World News

PALMA – Stoer zoals hij is, een foutje kan iedereen maken. De Britse playboy Jody Sanders verloor het afgelopen weekend de controle over zijn honderdduizenden euro’s kostende Rolls Royce en reed deze in zijn achteruit door een winkelruit waarna hij ook nog eens de plaats van het ongeval verliet. Dit gebeurde in de badplaats Magaluf op het eiland Mallorca waarbij wonder boven wonder niemand gewond raakte.

Op de beveiligingsvideo van de winkel is te zien dat de inzittenden van de 300.000 euro kostende zwarte Rolls Royce met de schrik vrijkomen nadat de dure auto achteruit de winkel inreed. De Britse 30-jarige “Self Made Man” en playboy Jody Sanders is trots op zijn dure Rolls Royce en vierde dat met twee schaars geklede dames achterin de auto die al dansend en selfies makend door de straten van Magaluf reden.

Op een bepaald moment wilde Sanders zijn luxe auto in zijn achteruit zetten maar geeft hij teveel gas en verliest hij de controle over de auto die op volle snelheid achteruit een tabakszaak binnenrijdt. De winkelruit van deze winkel wordt compleet vernield terwijl een van de dansende dames bijna door de ruit geraakt wordt. Na het vernielen van de winkel probeerde de rijkerd nog weg te komen en verliet hij in zijn auto de plaats van het ongeval. De politie wist hem echter verderop te vinden toen hij zijn zwaar beschadigde auto parkeerde in Puerto Portals.

Met deze actie wist Jody Sanders plots voor korte tijd bekend te worden, niet precies als playboy en “maverick tycoon” zoals de Britse krant The Sun hem omschrijft, maar als slechte autorijder. Hij wist de journaals op de Spaanse televisie te halen, is te zien in Spaanse kranten en websites en heeft met veel foto’s ook de Britse krant The Sun gehaald. Overigens staan op die Britse krant meer foto’s en video’s van momenten voor en na het ongeval.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken