skip to Main Content
Los been en andere lichaamsresten op treinspoor gevonden nabij Tarragona
Diari Mes

Los been en andere lichaamsresten op treinspoor gevonden nabij Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Diari Mes

TARRAGONA – Medewerkers van de Spaanse spoorwegonderhouder Adif hebben een been en later de resten van een lichaam gevonden langs het treinspoor nabij Tarragona. De vondst van het been werd gemeld door een machinist die op het spoor nabij de Cala Romana “iets” raakte met de achterkant van de trein en dat meldde waarna er poolshoogte werd genomen.

Spoorwegmedewerkers zijn direct na de melding van de machinist samen met agenten van de Mossos d’Esquadra politie op zoek gegaan naar het been wat snel werd gevonden. Later werd ook de rest van een lichaam van een man gevonden. Dat gebeurde op de route na Tarragona richting Altafulla-Tamarit ter hoogte van de Cala Romana baai, langs de kust.

De eerste autopsie wijst uit dat het gevonden been en de resten van een lichaam toebehoren aan een Spaanse man van ongeveer 48 jaar oud. De lokale krant Diari Mes wist te achterhalen dat het om een inwoner gaat van de stad Tarragona en dat het niet om een dood na een criminele actie gaat. De kans is groot dat het om een zelfmoord gaat maar niets wordt uitgesloten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken