skip to Main Content

Manolos uit “Sex and the City” nu ook te koop in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De Manolos, de bekendste schoenen ter wereld, kunnen vanaf nu ook gekocht worden in een eigen winkel in Barcelona. De Spaanse schoenenontwerper Manolo Blahnik is met name bekend geworden door zijn schoenen in de populaire tv-serie Sex and the City waarin de hoofdrolspeelsters, met name Sarah Jessica Parker, vaak gezien werden op Manolos. Voor de meeste mensen blijven de schoenen echter een droom aangezien er behoorlijke prijskaartjes aan hangen.

De nieuwe winkel van Manolo Blahnik volgt op de vestiging die hij eerder al opende in het centrum van Madrid. In Barcelona is de winkel gevestigd in het moderne hotel Mandarin gelegen aan de populaire winkelstraat Paseo de Gracía. Een betere stek had de schoenenontwerper niet kunnen krijgen aangezien hij hier te vinden is tussen de winkels van gerenommeerde merken als Tous, Vogue, Gucci, Ferrari, Tiffany, etc.

Barcelona’s nieuwste schoenenwinkel is niet te zien vanaf de straat, iets waar de leiding zich totaal niet druk om maakt aangezien de winkel in de Calle Serrano 58 in Madrid ook niet aan de straatzijde ligt maar aan een binnenplaats en men daar de verkoop bijna niet aankan. Het succes en de enorme vraag naar de populaire schoenen heeft Manolo Blahnik doen inzien dat er meer winkels moesten komen in de grote steden maar niet teveel, het moet immers wel exclusief blijven.

Manolos, zoals de schoenen van de ontwerper worden genoemd, zijn er al vanaf 400 euro voor het instapmodel tot 5.000 voor de exclusieve en unieke modellen. De winkel in Barcelona is slechts een van de vijf winkels die de Canarische schoenenontwerper heeft in Europa, te weten in Madrid, Barcelona, Londen, Moskou en Athene.

Meer over Manolo Blahnik is hier te vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend